LLAGOSTERA 1-2 GIRONA. UNS PRIMERS 20 MINUTS FATÍDICS CONDEMNEN UN LLAGOSTERA SUPERIOR

Dos errors consecutius en els primers compassos del partit deixen sense premi l’equip de Carrillo i Alsina que mereixia més

El Girona es va endur els tres punts en el derbi gironí de la Liga Adelante. L’equip de Manchín torna a trobar el camí de la victòria gràcies a dos gols matiners que trenquen la ratxa del Llagostera.

21 anys després es tornava a viure un derbi gironí en el futbol professional. El Municipal Palamós – Costa Brava presentava la millor entrada de l’any.

El matx enfrontava dos equips necessitats de punts. Els locals es trobaven amb un peu fora del descens i volien encadenar la tercera victòria consecutiva. Per la seva banda, el Girona havia entrat en una mala dinàmica i volia recuperar la bona línia que l’havia portat a liderar la categoria de plata.

Ramalho s'avança a Moragón per establir el 0-2 al marcador. Fotografia: lfp.es

Ramalho s’avança a Moragón per establir el 0-2 al marcador. Fotografia: lfp.es

INTENSITAT INICIAL

Els dos conjunts van començar amb intensitat i amb ganes d’avançar-se en el marcador, però l’encert només va ser dels visitants. El Girona va posar-se per davant en el minut 11 amb una excel·lent jugada de Sandaza que va deixar sol a Mata perquè rematés a plaer.

LLUNY DE LA RELAXACIÓ, VA ARRIBAR EL SEGON

El 0-1 va esperonar el conjunt que vestia de groc i l’equip de Manchín va continuar atacant. El premi va arribar en el minut 26. Granell va executar magistralment una falta i Ramalho es va avançar a Moragón per marcar el segon dels visitants.

RÍOS VA POSAR-HI L’EMOCIÓ

El partit semblava controlat pel Girona però la bogeria va seguir passada la mitja hora de joc. En una córner en què molts jugadors del Llagostera se situen al primer pal per despistar el porter, Ríos va enviar la pilota directament al fons de la xarxa. Gol olímpic, un altre de pissarra del Llagostera, que situava l’1 a 2 al marcador i retornava l’emoció al matx.

La segona meitat prometia però al principi ni Llagostera ni Girona trobaven la porteria rival. Va ser el Girona qui va posar la por al cos al rival en primera instància. Lejeune va rematar de cap una centrada per sobre el travesser de Moragón.

EL LLAGOSTERA BOLCAT EN ATAC

El resultat no servia als locals i l’equip de Carrillo i Alsina ho va intentar per tots els mitjans. Les jugades individuals de Ríos, les dues rematades d’Enric Pi o algunes jugades a pilota parada no eren suficients per perforar la porteria de Becerra. Els tècnics del Llagostera van decidir posar-ho tot sobre el camp i van acabar jugant el partit amb tres centrals per buscar l’empat.

FINAL TRAVAT I ACCIDENTAT

Els minuts finals plens de tensió i nerviosisme van acabar amb dos lesionats. Pitu va cometre una falta lletja sobre Sandaza que va haver de retirar-se del camp amb llitera. En l’última jugada del partit Ramalho va cometre falta sobre Imaz en un salt de cap. Els dos jugadors van xocar amb el cap i Imaz va ser el que en va sortir més malparat, perdent el coneixement per uns instants.

Les assistències se’l van endur i el van traslladar a l’Hospital de Palamós on va passar la nit en observació.

POLÈMICA EN EL TEMPS AFEGIT

El Llagostera va protestar molt la decisió del col·legiat d’afegir tan sols quatre minuts. Durant la segona meitat es van perdre molts minuts i l’àrbitre no els va allargar al final. A més, després del xoc entre Imaz i Ramalho, el senyor Valdés Aller va ordenar el final del partit malgrat que la falta a la frontal era perillosa a favor dels interessos llagosterencs.