LLAGOSTERA 3-1 PONFERRADINA. EL LLAGOSTERA VENÇ UN RIVAL DE “PLAY-OFF” I AGAFA AIRE

Els catalans s’imposen a la Ponferradina en un partit condicionat per l’expulsió d’Alberto Aguilar després del penal que obria la llauna pels locals

El conjunt de Carrillo i Alsina va aconseguir trencar al mala dinàmica de resultats amb una victòria meritòria i de prestigi que deixa l’equip a un punt de la permanència

Els locals eren sabedors que necessitaven sumar i van sortir molt concentrats i motivats a enfrontar-se a un rival que ocupava places de “play-off” d’ascens. Aquestes ganes van fer que els gironins sortissin molt endollats i amb ganes d’inaugurar el marcador.

Querol cau dins de l'àrea en la jugada que va marcar el partit. Fotografia: lfp.es

Querol cau dins de l’àrea en la jugada que va marcar el partit. Fotografia: lfp.es

EL LLAGOSTERA VA SORTIR A PER TOTES

La primera ocasió pels locals arribés quan s’havien jugat molt pocs minuts de partit. Ríos va centrar des de l’esquerra i Sergió León no va poder connectar la rematada per molt poc.

ELS VISITANTS VAN AGAFAR LES REGNES DEL PARTIT

La Ponferradina va començar a dominar el partit a partir del quart d’hora però no creava perill. En canvi, sí que ho feia el Llagostera que va poder obrir el marcador en el que hagués sigut el gol de la jornada. Enric Pi va recuperar una pilota al mig del camp i, en veure avançat el porter rival, va enviar una vaselina a la part superior de la xarxa.

Abans del descans es van registrar poques ocasions i cap d’aquestes va servir per encetar el comptador.

LA JUGADA CLAU

La segona part semblava igual de travada que al primera però als cinc minuts el panorama va canviar. Alberto Aguilar va fer caure Querol a dins de l’àrea i el col·legiat càntabre va assenyalar penal i va expulsar el defensa visitant. Ríos va transformar i va avançar els locals.

Minuts més tard, Pitu va tornar a aparèixer i va enviar un xut potentíssim a l’escaire per situar el 2-0 al marcador. Els catalans van jugar uns grans minuts i van disposar de nombroses oportunitats de gol per sentenciar. Tot i això, en un contraatac Jorge va cometre penal i Acorán es va encarregar de convertir-lo i donar novament esperances als visitants.

SENTÈNCIA EN ELS MINUTS FINALS

Aquestes esperances però van durar molt poc ja que Querol va enviar una pilota immillorable al cap de Sergió León que va sentenciar el partit i va fer saltar la sorpresa al Municipal Palamós-Costa Brava.

Pinya dels llagosterencs per celebrar el gol que sentenciava el partit. Fotografia: lfp.es