LA UE LLAGOSTERA CONTINUA SENSE PERDRE EL SENTIT DE L’HUMOR

L’equip català va sorprendre publicant al seu portal web que dos dels tres porters de la plantilla abandonaven el club en el mercat d’hivern

Des de sempre l’humor i la conya han caracteritzat el club gironí i el dia de sants innocents era l’oportunitat perfecte per seguir mostrant aquest toc de gràcia.

Els aficionats llagosterencs es van despertar amb una notícia doble que era bona però trista a la vegada: José Moragón i Nicolás Ratti, dos dels tres porters de l’equip, s’acomiadaven perquè sobre la tabla tenien un parell d’ofertes molt temptadores que no podien refusar.

Albert Jorquera en un entrenament de la UE Llagostera. Fotografia: pàgina web UE Llagostera

Albert Jorquera en un entrenament de la UE Llagostera. Fotografia: pàgina web UE Llagostera

Suposadament el primer havia aceptar una oferta milionària del Bayern de Munic de Pep Guardiola que havia escollit el mallorquí per ser el substitut definitiu de Manuel Neuer. Per la seva banda, el web explicava que el jove argentí va comunicar al club que se n’anava a l’AC Milan per gaudir de minuts. Els escauters italians es van fixar en Ratti i el volien per continuar amb el procés de rejovenir al plantilla.

Però la broma no s’acabava aquí. La pàgina web assegurava que Albert Jorquera, l’ex jugador del Barça i entrenador del porters del club, ocuparia un dels llocs lliures que quedaven a la porteria després d’haver parlat amb el cos tècnic català.

Tot plegat una nova mostra de sentit de l’humor dels llagosterencs el dia 28 de desembre.L’equip,  ja ha tornat als entrenaments per preparar el derbi català contra el Girona el proper dissabte 3 de gener.

Deixa un comentari