SPORTING 0-0 LLAGOSTERA. UN LLAGOSTERA SENSE COMPLEXOS ÉS A PUNT DE DONAR LA CAMPANADA AL MOLINÓN

L’equip de Carrillo i Alsina treu un punt meritori però amb un regust agredolç davant un Sporting de Gijón que segueix invicte després de catorze jornades de lliga

El Llagostera visitava el camp d’un equip de la part alta de la classificació amb la missió de sumar per seguir en la dinàmica positiva que va començar la setmana passada amb la victòria a casa davant el Tenerife. Els catalans van donar la cara en tot moment i van disposar d’ocasions per endur-se la victòria d’un dels camps més mítics i també difícils de la segona divisió A.

Querol i Bernardo es disputen una pilota aèria. Fotografia: Lfp.es

L’Sporting va dominar la possessió i el joc durant la primera meitat, si bé es va trobar amb un rival molt bé plantat sobre el terreny de joc que va impedir que els locals disposessin d’ocasions clares. La més destacada per l’equip de Gijón la va tenir Castro que va aconseguir girar-se dins de l’àrea catalana però el seu xut va ensopegar amb Alcalá que va rebutjar a córner.

El joc es va seguir desenvolupant lluny de Moragón ja que el conjunt local no tenia les idees clares en atac. Per la seva banda, el Llagostera tampoc aconseguia generar perill en les seves accions ofensives i es va arribar al descans amb el mateix marcador inicial.

Els segons 45 minuts van començar de la mateixa manera que la primera meitat, els catalans esperaven ben posicionats i el Sporting portava la iniciativa sense intimidar.

Els visitants es van estirar i les ocasions a les dues porteries es van succeir. Eloy Gila va rematar de cap dins de l’àrea petita però ho va fer molt centrat i Cuéllar va poder atrapar la pilota. Tarradellas també va aconseguir rematar dins de l’àrea però el seu xut va sortir molt fluix.

Després d’uns minuts trepidants, el partit va patir interrupcions. A més dels canvis, el rellotge es va aturar perquè els sportinguistes Bernardo i Rachid van xocar de cap intentant refusar una pilota. Bernardo va seguir en el terreny de joc amb un embenatge mentre que el seu company va ser substituït.

Aquesta treva va afavorir al Llagostera que es va llançar a l’atac definitivament i va anar a buscar el partit. Tot i que els locals van aprofitar els espais per posar la por al cos dels catalans amb un parell d’ocasions consecutives, els visitants van disposar de les oportunitats més clares.

Primer Jorge García no va encertar a rematar una falta quan ho tenia tot de cara i minuts més tard, en el descompte, una combinació entre *Pitu i *Eloy Gila va deixar a Sergio León sol davant la porteria del Sporting. El davanter llagosterenc va xutar ras, fort i ajustat però Cuéllar va treure una mà providencial que va salvar un punt per als blanc-i-vermells.

D’aquesta manera l’Sporting es manté invicte i en la part alta de la classificació mentre que el Llagostera encadena dos partits sense perdre i s’apropa als equips que es troben per sobre del descens.