EL LLAGOSTERA REPARTEIX MÉS DE 200.000€ A LA GROSSA

Al número del club gironí li toquen 400 euros per euro jugat i els catalans no només acaben l’any amb bones sensacions en l’aspecte esportiu 

La Unió Esportiva Llagostera tanca un 2014 màgic amb sort a la grossa de cap d’any. Només un número ha separat la butlleta que el club va posar a la venda del primer premi del sorteig.

La decisió del Llagostera va ser vendre participacions del número 21614, la data en què l’equip de Lluís Carrillo i Oriol Alsina certificava el seu ascens a la Segona Divisió A. El 21 de juny del 2014 els gironins van aconseguir derrotar el Nàstic de Tarragona a la tornada de l’eliminatòria del “play-off” d’ascens i d’aquesta manera escrivien una nova pàgina daurada a la història del club.

El número escollit, que a més anava carregat de simbolisme, ha quedat molt a prop del primer premi de la Grossa, el 91614, que finalment ha quedat sense guanyador.

D’aquesta manera el Llagostera acomiada un any històric repartint diners i il·lusions als seus socis incondicionals que esperen que l’equip pugui mantenir-se molts anys a la categoria de plata del futbol estatal.

Deixa un comentari